"Много е трудно да се каже кой хвърли бомбата", каза

...
"Много е трудно да се каже кой хвърли бомбата", каза
Коментари Харесай

Феновете на Левски: Много е трудно да се каже кой хвърли бомбата

"Много е мъчно да се каже кой хвърли бомбата ", сподели ръководителят на Националния фенклуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян във връзка случая на безконечното дерби с ЦСКА (2:2), при който беше ранена млада полицайка след хвърлена бомба от бранша с агитката на "сините ".

Хиндлиян изрази страдание за случилото се и увери, че водената от него организация си сътрудничи с полицията, което е довело до доста понижаване на случаите напоследък. Според него обаче липсва финансов запас за сериозна битка с футболното безчинство.

"Поднасям най-искрените си човешки извинения, колкото и да звучи идиотски, тъй като знам какво си мислят доста хора сега. Това, което се случи е непоносимо и недопустимо. Нещата, в случай че не престават по този метод... след известно време този случай ще се повтори ", разяснява Хиндлиян при гостуването си в Нова телевизия.

"Ние вършим всичко допустимо като организация, и сме в връзка с полицията, това не е доста добре признато от членове на организацията. Но с тази връзка случаите в София бяха понижени до хигиеничен най-малко. Това е индивидуален акт. Много е мъчно да се каже кой хвърли бомбата в подобен миг като има страсти на стадиона и доста хора ", продължи той.

Относно въвеждането на система като на стадионите във Англия (б.р. - да се влиза с персонална карта), Хиндлиян разяснява: "Не съм склонен, че може да бъде въведен този модел. Това са механически решения, които са свързани с доста пари и воля, които нямаме. "

"Как да се случи това на стадиона в Благоевград? Там се върви по една селска пътека, осеяна с камъни и през една врата, която е в нищото. Борбата с футболното безчинство е обвързвана с огромен финансов запас, а този запас липсва, това е истината”, сподели шефът на НКП.

„ Продължаваме на мускули, хора като нас да се занимават и да се обясняваме, тъй като лицето Х е хвърлило една бомба. Това е въпрос на законодателство. Трябва да работим доста интензивно. Всички се бяхме приспали, тъй като с помощта на напъните на някои хора, нямаше произшествия дълго време. Сензация за три дни. Да кажем "добре, че другата сряда няма да има мач ". С този сталински вид няма да стане. Трябва да има адекватност. Превенция без пари не става ", добави Хиндлиян
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР