Много е суховато, Няма емоции, нито поведение, Билалов е приятен,

...
Много е суховато, Няма емоции, нито поведение, Билалов е приятен,
Коментари Харесай

Тотален Провал! След Гръмкия Старт На Стани Богат Новият Водещ Михаил Билалов Се Изложи Здравата! За Шок На Всички Джаро Е

„ Много е суховато ”, „ Няма страсти, нито държание ”, „ Билалов е прелестен, само че много отегчителен ” са отзивите в мрежата. Според феновете на шоуто, предаването се нуждае от динамичен водещ с разчупено държание, а Ники Кънчев безспорно бе точният човек за тази задача.

„ Ясно е, че е невероятно да го съпоставяме с Ники Кънчев ”, сбита е друга зрителка.

Впечатление направи, че Билалов от самото начало четеше сюжета и фъфлеше много несигурно. Профилът на Ники Кънчев пък бе залят от недоволни мнения, само че водещият не е коментирал дали утвърждава заместника си.

„ Ти си пример и класа. Незаменим, предаването загуби доста без теб ”, пишат му консуматори.

Многохилядната публика не пропусна да забележи, че е много мъчно да се влезе в обувките на водещия. За да стане част от най-рейтинговата игра обаче, Билалов ще би трябвало още много да се постарае, написа разкрития.ком. Той би трябвало да получи утвърждението на продуцентите от международната компания, чиито правилник до неотдавна повеляваше, че отпред на формата постоянно би трябвало да застава публицист.

За мястото на Ники Кънчев се бореха още Юлиян Вергов и радиоводещия Димитър Павлов, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР