Много е интересна обаче ситуацията със скандала между Великобритания и

...
Много е интересна обаче ситуацията със скандала между Великобритания и
Коментари Харесай

Зад Аферата Скрипал Се Вихри Колосална Далавера За 1000 Трилиона Долара! Проф. Константинов Разкри Схемата!

Много е забавна обаче обстановката със абсурда сред Англия и Запада с Русия. Какво се случи?. Резултатът беше изпъждане на 120 шпиони от двете страни. Изгонени бяха професионалните разузнавачи. Това и преди се е случвало, само че не в подобен мащаб. Така и от двете страни останаха без кадровото си разузнаване, което може да бъде доста неприятно. Казахме, не желаеме тези шпиони, докарайте нови. Но това може да е доста рисково, защото новите шпиони нямат тези контакти ”, сподели професорът. Относно повода за зараждащия се спор той разяснява: „ Най-тежката тайна доктрина е, че някои търси спор.

Търси спор сред ръководството на Съединени американски щати и Русия. Това обаче, което мен ме тормози е, че международните задължения са достигнали до 1000 трилиона $. Те са безусловно невъзвращаеми и никой не счита да ги връща. Ако тези финансови отпадъци би трябвало да бъдат върнати по естествен метод, това ще е доста ужасно за банковите институции. Ако има обаче война, то те тези пари ще отидат за война. На доста хора им би трябвало война. Трябва им да е дребна и да е надалеч от тях. Тя обаче няма да е дребна ”.

Професорът счита, че позицията на държавното управление, да не гони съветски дипломати, е рационална. „ Ние застанахме на страната на разсъдъка и доказателство за това е, че никой още не ни е атакувал за това. България би трябвало да отстоява позицията си, а за съответни дейности, би трябвало да желаеме съответни доказателства ”, добави той. „ Ние взехме извънредно рационално решение. И това е исторически миг, в който България заема нова роля ”, сподели от своя страна политическия психолог Антоанета Христова и разкри каква тъкмо е тази роля.

„ Това е ролята на доста сериозен интернационален медиатор. Свързан с няколко положителни мощни страни, които притежаваме ние. И второ със характерния си жанр, с който министър председателят съумя да се трансформира в медиатор. Ако 1999 година Иван Костов се опита да влезе в тази роля и това бе несполучливо, това се случи в този момент. Случи се поради няколко фактора – персона на премиера, балканския фактор, свързан от географското ситуацията и интернационалната обстановка и несъмнено обстоятелството, че сме членове на Европейския съюз и НАТО ”, добави тя.

Относно политическата обстановка в страната, към този момент професорите предвиждат непоклатимост. „ Поне в околните няколко месеца ще имаме постоянна настройка. Поне, тъй като не може да се прави дълготрайна прогноза. Международната обстановка в действителност е доста трагична. Не можем да разясняваме какво тъкмо ще се случи след края на председателството. Силите ще се прегурпират. Те сега се концетнтрирали върху непрекъснатия конфликт, а не върху дневния ред на хората ”, сподели Христова. Проф. Константинов обаче посочи обстоятелството, че в действителност има неизменност в резпределението на силите. „ Това, което мен ме удивлява е постоянството, което се следи в главните политически сили ”, добави Михаил Константинов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР