Много дълго време и крепяха стола на . Мисля, че

...
Много дълго време и крепяха стола на . Мисля, че
Коментари Харесай

Съдия Нели Куцкова: Много дълго ГЕРБ и ДПС крепяха стола на Иван Гешев

„ Много дълго време и крепяха стола на. Мисля, че те би трябвало да си дадат сметка, че процедурата по освобождение на един основен прокурор е дълга, тежка и не зависи от тях, а от Висш съдебен съвет. Толкова доста облаци се събраха над главата на Гешев, че даже тези, които го защитаваха, видяха, че той по-скоро ги позори, в сравнение с да им е потребен ”, съобщи арбитър Нели Куцкова, някогашен представител на Висшия правосъден съвет, в ефира на Нова телевизия.

 Според нея обвинител №1 няма да изкара мандата си до дъно.

„ Ще забележим дали ще реши да си спести унижението и ще си подаде самичък оставката, или ще се бори до дъно. Ако ме питате, въобще не биваше да бъде избиран за основен прокурор ”, разясни някогашният представител на Висш съдебен съвет.

На въпрос по какъв начин прави оценка ролята на Борислав Сарафов, Куцкова сподели следното: „ Когато съобщаваше за гърмежа, изглеждаше същински обезпокоен, а пък след това се оказа, че доста неща не са правилни. Почти съм сигурна, че той в действителност се е подвел по думите на основния прокурор, който е споделил „ Аз съм добре, само че децата доста се уплашиха. Това го е предиздвикало да мисли че те са били в колата ”.

Според нея от години е ясно, че прокуратурата се употребява за политически борби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР