Много често на жените им се налага да си направят

...
Много често на жените им се налага да си направят
Коментари Харесай

Ето как да проверите дали сте бременни сами вкъщи без тест

Много постоянно на дамите им се постанова да си създадат тест за бременност, само че сега нямат опция да посетят най-близката аптека, с цел да се снабдят с нужните медицински продукти, написа в. " Метро ".
В такива случаи таблоидът предлага най-хубавата инспекция с подръчни средства, употребявайки елементарна паста за зъби.

И това е забавно: Шок! Бременните могат да забременеят наново
Тя е належащо да е от бялата, без да има линии по нея. Дамата е нужно да събере рано сутринта 50 грама урина в чиста чаша. В друга чиста чаша се изцежда от бялата паста за зъби - към четвърт тубичка. Към нея постепенно се прибавя малко количество урина и пастата се разбърква.

След известно време още веднъж се прибавя малко урина и се бърка. Оставя се да престои 5 минути. Ако с пастата не се случват промени и тя си остане бяла - пробата е негативен. Но в случай че тя придобие синкав цвят и стане по-пенлива, значи хормонът на бременността в урината HCG e реагирал с нея.

Тест с белина

Тестът с белина е елементарен способ за потвърждаване на евентуална бременност. Тестът е доста елементарен. Съберете първата утринна урина и прибавете няколко супени лъжици белина към нея. Ако урината стартира да образува пяна и да шуми, възможностите за бременност са високи. Ако това не се случва, може би не е настъпила бременност.

Тест със сапунен разтвор

Ако не разполагате с белина, може да опитате тест с елементарен сапунен разтвор. Надеждността на този способ е относително по-ниска от тази на теста с белина, само че може да се употребява като подобаваща опция. Изпълнението на теста е сходно: съберете първата утринна урина в дребна чашка или епруветка (ако разполагате с такава), прибавете пяната от сапунен разтвор и наблюдавайте дали ще стартира „ шуптене” и обособяване на мехурчета. Ако това се случи, има възможност да сте бременна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР