Много често думи като кариера“ звучат твърде далечно и чуждо.

...
Много често думи като кариера“ звучат твърде далечно и чуждо.
Коментари Харесай

Стажът – идеалното начало за кариерно развитие

Много постоянно думи като „ кариера “ звучат прекомерно далечно и непознато. Особено за студентите, на които занапред им следва да се впуснат в приключението наречено „ работа “. А още по-често се случва да не знаем по какъв начин да стартираме. Точно затова, стажът е идеалното начало. Достатъчно временен, с цел да не звучи ужасно, само че и изцяло сериозен за старт на сполучлив професионален път.

По този „ път “ можем да тръгнем и не изцяло готови, а стажът, нормално в границите на няколко месеца, ни оказва помощ да се ориентираме, да разберем какво ще се изисква от нас и най-важното – оказва помощ ни да разберем какво търсим ние самите.

А най-лесно разбираме какво търсим, когато сме минали през доста и разнообразни области. В този смисъл, лятната стажантска стратегия на Vivacom е страхотна опция за старт на кариерно развиване.

Компанията, с голям екип от експерти в цялата страна, търси близо 50 студенти от страната, измежду които София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора, за своята лятна стажантска стратегия. Те ще могат да се потопят в динамичното всекидневие във Vivacom, с завладяващи планове и действителни провокации, от които ще учат непрестанно. Ще работят един до друг с потвърдени специалисти в сферата и разнородни екипи и ще развиват своя капацитет в другите области.

Когато се впускаме в незнайното е значимо да има и на кого да разчитаме. Затова по време на стажа на всеки ще има и персонален наставник, който да го вкара в работата по действителните бизнес планове. А в допълнение са обезпечени забавни образования и разнообразни начинания.

Финансовият аспект и сигурността, несъмнено, също не са за подценяване, по тази причина от Vivacom оферират на стажантите си заплатен 3-месечен трудов контракт и редица страхотни придобивки в това число 300 лева ваучер за телефон или таблет, 100 лева ваучери за храна всеки месец, спортна карта и доста други отстъпки и преференциални условия.

Най-голямата оригиналност в стажантската стратегия е 360-градусовата вероятност, която дава късмет на младежите да видят още по-голямата картина и в действителност да се потопят в света на бизнеса, придобивайки извънредно скъп професионален, само че и житейски опит.

А най-хубавото е, че тези, които са най-мотивирани и се показват най-добре, ще получат предложение за непрекъсната работа във Vivacom. Това се споделя привлекателно предложение, изключително като се има поради, че всяка година над 40% от стажантите остават на работа във Vivacom.

Кандидатстването за лятната стажантска стратегия е отворено до 15 май, а свободните позиции са разнородни и забавни. Единственото, което би трябвало да създадат студентите, е да изберат своята позиция и да изпратят CV-то си в период.

И както всяко начало, и кариерният старт е сложен. Но когато намерим вярната стажантска стратегия, включваща фактори като мотивираща среда, обединен екип, новаторски хрумвания и увереност, пътят на развиване наподобява някак по-лесен и забавен.

Повече информация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР