Много боли! Не мога да си свивам коляното, защото болките

...
Много боли! Не мога да си свивам коляното, защото болките
Коментари Харесай

Хисарския поп се оплаква от страшни болки след операцията

" Много боли! Не мога да си свивам коляното, тъй като болките са ужасяващи. Много е неприятно чувството ". Това съобщи именитият реализатор Димитър Андонов, който е известен с креативния си псевдоним Хисарския поп. В средата на този месец той се подложи на намеса за замяна на колянната става в столична болница. През последните години музикантът имаше съществени проблеми със здравето и даже в един миг се наложи да се придвижва с патерици, написа burgas24.bg.

В момента Хисарския поп се възвръща в домашни условия, само че признава, че усеща мощни болки, които не му дават мира. " Не мога да дремя. Унасям се за към час и се разсънвам. Така ми минава цялата нощ. Внимавам и когато се изправя, защото ми се вие свят. Предполагам, че е поради огромната загуба на кръв по време на интервенцията. Около половин литър изтече от мен и по тази причина в този момент не съм доста постоянен ", описа тегобите си изпълнителят. Той пие обезболяващи, само че признава, че не му оказват помощ.

Днес артистът ще пътува от Хисаря до София, с цел да му махнат шевовете и металните пластини от коляното. Надява се, че по-късно възобновяване му ще се форсира и още веднъж ще може обикновено да се изправи на крайници.

" Постоянно ме канят на участия, само че отхвърлям, тъй като не мога да отида. Сега има доста балове и всеки желае да му пея на сина или дъщерята, само че нямам опция. Не съм лаком, здравето е преди всичко, а опция да се изкарват пари постоянно ще има. Почивам си, церя се, в този момент това е най-важното ", добави пред вестника Хисарския поп.

Музикантът е отчаян от храната, която се дава на пациентите в българските лечебни заведения. За 7 дни престой в лечебното заведение той свалил пет кг. По негови думи от време на време получавал единствено по една дребна кифличка и усещал апетит денем.

" За да се усещам жив след всички здравословни проблеми, не преставам да създавам. Така ми е добре. Ето, последно записах и снимах видеоклипове към 17 песни. Ако в този момент ми кажете, мога до края на деня да направя още 10 фолклорни песни. Те са ми в главата, слушам музиката и незабавно сядам да пиша текстовете. Аз съм феномен в музиката, неслучайно мога да извършвам над 1000 песни ", добави за себе си именитият реализатор.

И до ден-днешен продължава да му тежи на душата, че през социализма е бил забраняван и творбите му са били определяни като пошли. Казва, че днешните силиконови певици пеят доста по-пошли неща, само че на никого не му прави усещане.

През 80-те години на предишния век в Хисаря се заражда легендата за Хисарския поп - духовник, пропъден да се скита по пътищата на България, който пее своите песни, неразрешени от социалистическия режим по това време. Прави записите си самичък, с техниката в дома си, а скрито на другари раздава аудиокасети с осъществяванията си. През 1983 година незаконно издава първата си аудиокасета, популяризирана от ръка на ръка. Хитове от нея са песните " Елена, Елена ", " Една цигара ", " Дай си сърцето ", " Обичам те ", " Звезди ли искаш да ти смъквам " и " Аз от тебе спомен нямам ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР