Много благоприятен ден. Ден за втори шанс.Овен – Това, което

...
Много благоприятен ден. Ден за втори шанс.Овен – Това, което
Коментари Харесай

Нови възможности се откриват пред Лъва. Стрелци, време е за любов

Много удобен ден. Ден за втори късмет.

Овен – Това, което вършиме, с цел да помогнете на другите, може да има противоположен резултат върху вас. Трябва обаче да се фокусирате повече върху проектите си. Останете съсредоточени и буйни и продължавайте напред с възторг!

Телец – Звездите ви подготвят към пресилена сензитивност. Имате обаче безусловната поддръжка на другари и семейство. Отпуснете се, разтоварете се от напрежението с обичаните си занимания и ще видите, че нещата ще се възстановяват.

Близнаци – Чувствате, че сте натрупали доста отчаяние в последно време и желаете да отделите малко време, с цел да го освободите. Подредете мислите си, анализирате обстановките, подредете целите си и това ще ви помогне да намерите нужния баланс.

Рак – Важно е да се концентрирайте върху прочувствената непоклатимост и мощ, с цел да постигнете триумфа си. Не се заблуждавайте, че на никогбо към вас не му пука. Вероятно в живота ви има хора, които мислят за вас повече, в сравнение с бихте могли да си визиите.

Лъв – Пред вас елементарно ще се открият нови благоприятни условия. Може да се наложи да си поставите нови цели и да се опитате да възобновите някои остарели връзки. Бъдете търпеливи и оставете нещата да се наредят от единствено себе си!

Дева – Продължавайте да се задачите високо, само че не бъдете перфекционисти, защото възможностите може да ви подминат. В допълнение към вашите лични проблеми, които са висящи, би трябвало да решите проблемите на други, които са се обърнали за помощ към вас.

Везни – Несигурността ще застане сред вас и вашата фантазия. Промяната ще ви въодушеви и ще ви насърчи да вършиме нещата по друг метод. Говорете и обсъдете желанията си с някого, на който можете да разчитате за на практика препоръки.

Скорпион – Продължавайте да се борите, с цел да сбъднете фантазиите си, само че не забравяйте да се грижите за себе си в процеса! Понякога можете да бъдете толкоз увлечени в преследването на триумфа, че да не си позволите да спрете за миг, с цел да се погрижите за себе си.

Стрелец – Любовта е основната дума на този ден; през днешния ден успявате освен да претворите възприятията си посредством най-красивите думи, само че и да покажете на обичания човек, че имате изцяло съществени планове към половинката си.

Козирог – Днес е прелестен ден да прекарате време с приятелите си. Общувайте повече с хора, които ви въодушевяват да живеете най-хубавия си живот. Това са хората, с които би трябвало да поддържате връзка. Бъдете себе си.

Водолей – Може да се свържете с някой, който подтиква мозъка ви и отваря креативното ви въображение. Емоциите са по-интензивни, а романтиката доближава оптимални висоти, за благополучие на вашия сътрудник в живота, който обсипвате с вниманието си.

Риби – Не губете религия в хората, само че внимавайте да не бъдете заблудени! Въпреки че обичате да виждате единствено най-хубавото в другите, някои от тях могат да бъдат с отрицателно въздействие за вас...Бъдете себе си и в никакъв случай не позволявайте на никого да ви стъпва на пръстите!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР