Много алткойни в крипто-света все още са в режим на

...
Много алткойни в крипто-света все още са в режим на
Коментари Харесай

Огромна промяна на пазара – инвеститорите започват да обръщат внимание на предварителната продажба на Algotech на фона на стагниращата цена на Toncoin и Mantle

Много алткойни в крипто-света към момента са в режим на превръщане, защото токените се пробват да възстановят загубите си от последния месец.

Някои от тях обаче се борят с мечите си ситуации; Toncoin (TON) и Mantle (MNT) са изключително мечи, а пазарните участници гледат към топ алткойни като Algotech (ALGT) за облаги през 2024 година Ето и повече за новия токен DeFi, който се разгласи с частна си сийд продажба на стойност $1.1 милиона.



TLDR

  • Натискът от продажби дърпа Toncoin (TON) под равнищата на поддръжка
  • Цената на Mantle (MNT) минава през мечи времена
  • Algotech (ALGT) в стадий 1 на предварителната си продажба предлага токени ALGT на цена от $0.04

Новини за цената на Toncoin: TON може да продължи да се намалява

Toncoin (TON) не се намира в най-хубавите условия и макар късия скок през миналия уикенд, цената на TON се върна към мечите си пътища.

Цената на TON доближи връх от $2.17 на 24 януари и от този момент е под началната оценка, като наред с това натрупа към 1% седмични загуби. Investor Observer означи, че токенът е тествал основни равнища на поддръжка при $2.1, защото равнището от $2.13 е отхвърляло цената на монетата още веднъж и още веднъж.

Тъй като все още на писане на публикацията Toncoin (TON) се търгува на равнище от $2.03 , може да се каже, че още веднъж изпитва отменяне и може да забележим още по-голям спад през тази седмица. Графиките на Toncoin (TON) са ясно волатилни и няма съответни прогнози за цената на монетата през тази седмица.

mETH самодейността на Mantle (MNT) може да поддържа цената на MNT в дълготраен проект

Mantle (MNT) е стабилен състезател в DAO пространството, откогато се сля с BitDAO през 2023 година След като се похвалиха с една от най-големите хазни на активи на пазара, разработчиците на Mantle (MNT) пуснаха през ноември 2023 година своя лична ликвидна среда за стейкинг на Етериум.

Тази вест имаше забележителен резултат върху цената на Mantle (MNT) по това време, защото тя поддържаше бичи тренд през коледния и новогодишния интервал, задоволителен, с цел да доближи исторически връх.

Сега цената на Mantle (MNT) е подвластна на пазарната волатилност, защото токенът се бори да резервира поредицата от облаги . Данните на графиката не са впечатляващи, защото токена Mantle (MNT) е натрупал към 2.54% седмични загуби, откакто изостави къс бичи скок някъде през миналата седмица.

Независимо от актуалната алтернатива, от CoinCodex означиха леко бичи настроения за цената на Mantle (MNT) през идващия месец. Възможно е спайкът да докара до определяне в региона на $0.61, защото токена продължава да се бори.

Algotech (ALGT) желае да се конкурира с най-хубавите DeFi планове на пазара

DeFi секторът е прочут с това, че хоства токени с действителна функционалност, а напред в публикацията може да разгледате едно от новите ICO-та, което внася топлота със своите алгоритмични решения.

Според екипа на Algotech (ALGT) финансовата търговия се обръща към по-добро, защото съответните софтуерни принадлежности ще заменят човешките старания при разбора на пазарните данни и техниките за ръководство на риска.

Algotech (ALGT) е тук, с цел да усили възможностите за облага на всеки търговец, а логаритмите ще се оправят с всичко.

Целта на логаритмите на Algotech (ALGT) е елементарна – те се оправят с обременяващите аспекти на финансовата търговия и оставят търговеца да се концентрира върху по-чувствителните аспекти.

По създание, вие би трябвало единствено да оцените прозренията на логаритмите и да вземете решенията си в сходство с техните оферти. Програмите на Algotech (ALGT) са създадени благодарение на техники за неестествен разсъдък и машинно образование , което им разрешава да разпознават модели и да предвиждат бъдещи пазарни придвижвания.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) сега е в първи стадий, а всеки токен се продава за $0.04 . Инвестирайте в този момент и може да очаквате 275% възвръщаемост до деня на стартирането; Algotech (ALGT) е апетитен за един от алткойните, които би трябвало да наблюдавате тази година, и не трябва да го пропускате!

Още една екстра: сега тече разпределяне на дарове за вложилите в Algotech (ALGT) – устройства на Apple и VIP билети за събитието Blockchain Life в Дубай.

За да може да се класирате, като участник за въпросните томболи, би трябвало да притежавате ALGT токени на стойност над $1.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР