Мнимият просяк, който бе изобличен от Динко Вълев и заради

...
Мнимият просяк, който бе изобличен от Динко Вълев и заради
Коментари Харесай

След боя: Просякът на Динко смени локацията

Мнимият бедняк, който бе компрометиран от Динко Вълев и поради който ямболският предприемач се озова за едно денонощие в ареста, още веднъж е на терен, алармираха читатели, заяви.

Менте инвалидът е сниман през днешния ден в количка пред огромен хипермаркет в Стара Загора. Стои с продупчена шапка, раздрана блуза и одеяло, което да скрива тайника за краката му. И още веднъж проси – протяга миловидно ръка към всеки влизащ в магазина.

Мъжът, който е на забележима възраст към 50 години първо се правеше на еднорък в Бургас и просеше по кръстовищата. След като бе оголен и даже изяде няколко шамара, се реалокира в Равда, а там попадна на Динко Вълев.

Ямболският необут на желязото споделя, че имал засилено възприятие за правдивост и не считал, че това, което прави този привиден неработоспособен е вярно. По думите му просякът изкарвал по 300 лв. дневно – най-вече от остарели хора и деца, които най-често го съжаляват.

Динко се разкая за реакцията и призна, че дейностите му са били крайни при гледането на вчерашната мярка за неотклонение в Районния съд на Несебър. Той даже предложи работа на просяка – като надзирател на неговия склад. Щял да му обезпечи и заслон. Човекът обаче очевидно няма предпочитание да работи, а ще обикаля България, правейки се на недъгав.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР