Мнимите търговци пускат обяви в интернет Мнимите търговци пускали обяви

...
Мнимите търговци пускат обяви в интернет Мнимите търговци пускали обяви
Коментари Харесай

Измама с продажба на дърва за огрев: Каква е схемата и колко са потърпевшите?

Мнимите търговци пускат разгласи в интернет

Мнимите търговци пускали разгласи в интернет, а, с цел да доставят дървата, желали от клиентите да им преведат авансово сумата за превоза. В деня на доставката обаче телефоните им се оказвали изключени.

Това споделя пред малкия екран Мария Христова от карловското село Васил Левски. Тя и брачният партньор й са едни от излъганите. Трябвало да им доставят 10 кубика дърва. Обичайно те поръчвали дървесината за отопление от село Богдан, само че в този момент, поради наводненията, това нямало по какъв начин да се случи.

„ Брат ми също поръча дърва от същата компания. Загубихме сумата от 143 лв., която платихме за транспорта. Поръчахме по 10 кубика. Един кубик дърва струваше 80 лв.. Те трябваше да бъдат заплатени след доставката. За да ги докарат обаче, трябваше да преведем парите за превоз по банковата сметка на Ивайло Стефанов Петрoв ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Мария Христова.

Те намерили обявата във Фейсбук. “Ще се обърнем към полицията, с цел да ни помогне. Има и други излъгани по тази скица ”, акцентира дамата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР