Мним инспектор притеснява момичетата в градския транспорт в Студентски град.

...
Мним инспектор притеснява момичетата в градския транспорт в Студентски град.
Коментари Харесай

Инспектори менте мародерстват в софийския градски транспорт

Мним контрольор тормози девойките в градския превоз в Студентски град. Мъжът се е представял за " частно лице, подпомагащо полицията ".

В рейс 280 преди дни се качва контрольор, който тормози девойките, искайки от тях персоналните им данни и прави инспекция дали носят маски и надлежно издава подправени актове.

" Преди дни пътувах с 280, прибирах се в Студентски град и по едно време пристигна едни мъж, който се показа за частно лице, което подкрепя полицията и следи за осъществяване за заповедта за носене на маска. Понеже момичето до мен беше без маска, в действителност тя беше с маска, само че маската й беше под носа и той посочи това, че маската й е под носа като й сподели, че би трябвало да слезе на идната спирка, с цел да я санкции. Когато ние поискахме той да се легитимира по някакъв метод, той отхвърли, сподели ще го направя откакто вие слезете на спирката ", описа Симона Йорданова пред Би Ти Ви.
свързани новини6831на 23.08.2021
Мъжът почнал да ги разпитва от къде са, къде живеят и къде учат. От лицето му не се е виждало съвсем нищо, тъй като бил с маска и шапка, само че по думите на момичето е към 40-50 годишен.

" Контрольорите са публични лица, те извършват служебните си отговорности в униформено облекло и се показват със съответния бадж, който е подложен на видно място. В техните отговорности се включва само и единствено контрола по редовността на пътя и пасажерите, нямат пълномощия да правят инспекции по отношение на неспазването на противоепидемичните ограничения ", изясни Станислав Станков- уредник контролна активност.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР