Мнението на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, че преговорите и подписването

...
Мнението на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, че преговорите и подписването
Коментари Харесай

Сачева: Непрекъснатите намеци за корупционен багаж са нелепи

Мнението на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, че договарянията и подписването на съдружно съглашение са извънредно наложителни, защото считаме, че е време политическото двуличие да спре, съобщи на брифинг в Народното събрание зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

(*Вижте във видеото изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, което направи във връзка правенето на коалицонно споразумение)

" Ясно е, че работим дружно, ясно е, че работим по съответни тематики и цели и не одобряваме държанието, което има " Продължаваме промяната " в непрестанно неглижиране на това, че ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ, спечелила доверието на своите гласоподаватели и имаща право да предлага и извършва стратегиите и целите, с които е била определена от своите гласоподаватели ", уточни Сачева.

" Непрекъснатите подмятания за " корупционен багаж " намираме най-малкото за нелепи ", уточни тя във връзка на изявление на премиера Николай Денков по отношение на предлагането на ГЕРБ за план за съдружно съглашение. 

Сачева съобщи, че и в този момент в кабинета " има министър, който още не е дал пояснение за " Чаталджа гейт ", и министър, който се движи с защита ".

Тя акцентира, че битката с корупцията е главен приоритет и на ГЕРБ-СДС.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР