ММА-боецът Конър МакГрегър е известен с бляскавия си начин на

...
ММА-боецът Конър МакГрегър е известен с бляскавия си начин на
Коментари Харесай

Защо милионерът Конър Макгрегър всъщност не харчи много пари

ММА-боецът Конър МакГрегър е прочут с блестящия си метод на живот, само че съгласно треньора му Джон Кавана, той в действителност не харчи доста пари, осведоми Business Insider и Блиц.

Това е по този начин, тъй като МакГрегър получава бързи коли, които кара като дарове. На него даже му се заплаща за носенето на скъпите костюми по време на празненства и медийни изяви.

МакГрегър е едно от най-известните имена в бойните спортове в последните години, а неотдавна той пусна своя марка уиски - тройно дестилирано малцово Proper No. Twelve.

Според сп. Forbes, бизнес начинанията на Конър МакГрегър, рекламните му контракти и извоюваното от ММА и боксови борби са му донесли 99 млн. $ в последните 12 месеца.

Днес той има рекламни контракти с  Burger King, Beats by Dre, Monster Energy, David August, BSN, Anheuser-Busch, HiSmile и Betsafe. И макар че Instagram профилът му изобилства от фотоси на първокласни коли, като Ferrari, Lamborghini или Rolls Royce, доста е евентуално той да не заплаща за тези скъпи придобивки.

„ Може да звучи необичайно, само че той в действителност не харчи доста пари, споделя Кавана пред The Irish Independent. „ На него даже му се заплаща, с цел да носи тези скъпи костюми, а колите, които кара, са му подарък. Той даже не върви и по заведения за хранене, защото приятелката му подготвя храната му. Неговият дом е напълно елементарен и той не си пада и по залаганията.

МакГрегър се надява да се завърне в UFC пред 2019 година за следващата си борба, от която да завоюва още пари. Опциите пред него са за реванш против Хабиб Нурмагомедов, от който неотдавна загуби, или пердах против Нейт Диаз.

Ирландецът завоюва рекордните в кариерата си 85 млн. $, откакто през 2017 година се изправи против Флойд Мейуедър. За последните 12 месеца той заема четвърто място измежду най-добре платените спортисти в света, като пред него са само Мейуедър, Лионел Меси и Кристиано Роналдо. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР