ММА боецът Георги Валентинов демонстрира не само огромна физическа сила,

...
ММА боецът Георги Валентинов демонстрира не само огромна физическа сила,
Коментари Харесай

Жоро Валентинов опипа Марго в Сървайвър и я изпрати у дома

ММА боецът Георги Валентинов показва освен голяма физическа мощ, само че и високо либидо в " Сървайвър ". След следващата рискова игра, той постави в скута си съотборничката си от племето " Известни "  - моделката Марго Купър, по паспорт Маргарита Киприянова, подвигна единия й крайник, опипа го от горе до долу с солидните си длани и подписа пръсти към тънкия й гален, до момента в който тя предостатъчно се кикотеше.

Разгорещен, Валентинов изстреля и няколко реплики на негоден съветски в лицето на брюнетката, която има български корени, само че е израснала в Русия и с тъга приказва езика на Вазов. За сметка на това пък си е избрала звучна англоезична нова фамилия.

 undefined

Георги прояви мощен интерес към Марго още при започване на предаването, макар че тя не беше физически готова за тестванията и се справяше мъчно в рисковите игри, които изискват мощ и съгласуваност. ММА боецът обаче трябваше да се раздели с обичаната си, откакто феновете я изгониха от " Сървайвър ".

 undefined

Моделката беше номинирана дружно с актрисата Снежана Макавеева и кулинарката Божана Кацарова, само че получи най-нисък избор от почитателите на предаването. " Тръгвам си с чиста съвест и чисто сърце ", съобщи тя, а ухажорът й я притисна в обятията си за последно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР