Младоженците Мила и Йордан вече сем. Кърчеви от район „Южен“,

...
Младоженците Мила и Йордан вече сем. Кърчеви от район „Южен“,
Коментари Харесай

Младоженци разхубавиха Южен със сватбена украса СНИМКИ

Младоженците Мила и Йордан към този момент сем. Кърчеви от регион „ Южен “, само че живеещи от няколко години в Кембридж взеха решение на своята женитба вместо цветя на масите в ресторанта да имат декоративни дървета, които незабавно след събитието на идващият ден да дарят и засадят в обичаният си роден град Пловдив - регион „ Южен “, където са израснали.



„ Смятаме, че ние младежите би трябвало да се грижим за природата и да я възобновяваме. Не е значимо, кой какъв е и къде живее природата е част от нашето бъдеще, част от бъдещето на децата ни, за това взехме решение да дарим и засадим декоративни дървета. Благодарим на кмета на регион „ Южен “ Д-р Костадин Язов, на зам.-кмета госпожа Атанаска Тунтова, на неговите еколози, и на чиновниците от Оперативна програма „ Градини и паркове “, че с наслада одобриха самодейността ни и по този начин дружно с тях избрахме типа – Магнолия и местата, където да ги засадим “.



Така парк „ Райчо Кирков “ и междинната разграничителна линия на ул. „ Македония “ бяха разкрасени с нови декоративни дървета от типа Магнолия.



„ Благодарим на тези прелестни младежи, надяваме се и други като тях да последват образеца им “ - показа кмета на „ Южен “ господин Язов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР