Младоженци дариха средствата, събрани вместо сватбени букети, на Първо детско

...
Младоженци дариха средствата, събрани вместо сватбени букети, на Първо детско
Коментари Харесай

Младоженци дариха парите от букетите на сватбата си на детското отделение в УМБАЛ Бургас

Младоженци подариха средствата, събрани вместо сватбени букети, на Първо детско поделение в УМБАЛ Бургас. Те се споделят Нели и Яни и от 20 август са семейство Андрееви. Той е родом от Бургас, тя от Айтос и след 8 години живот в София единомислещо взимат решението да се върнат за непрекъснато в Бургас, където да основат дом и семейство, съобщи БНР.

Младата двойка взема решение вместо цветя да подарят благополучие, а събраните пари да отидат за здравето на децата. С дарената сума ще бъде закупена за потребностите на отделението инсталация - инфузионни помпи или така наречен перфузори, които ще бъдат употребявани за интензивно венозно лекуване при дребни деца.

Днес те предадоха кутията със събраните средства на завеждащия Първо детско поделение в УМБАЛ Бургас - доктор Борис Ангелов, който им благодари за жеста.

Това е поредна благородна самодейност на младоженци, които подаряват средствата от букети за закупуване на нова инсталация за потребностите на отделението и грижата за най-малките в последните няколко години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР