Младо момиче загина под колата на шофьор, употребил наркотици в

...
Младо момиче загина под колата на шофьор, употребил наркотици в
Коментари Харесай

Група мъже прегазиха с колата си 17-годишно момиче

Младо момиче почина под колата на водач, използвал опиати в Гоцеделчевско. Жертвата е на 17-години от село Гърмен. Арестувани са шестима мъже. Момичето било в една кола, слязло и тогава е блъснато от друга кола.

Момичето е блъснато от автомобил с четирима пасажери. Пробата за опиати на лидера е позитивна. След като блъснали момичето и четиримата от колата избягали, арестувани са няколко часа по-късно.

От прокуратурата в Благоевград към момента проверяват дали гибелта на момичето е настъпила при удара от колата или преди този момент. Предстои да се обясни и за какво момичето е било на пътя по това време по какъв начин е слязло от другата кола и по какъв начин се е стигнало до съдбовния случай.

Около 20 часа през вчерашния ден вечерта автомобил с четирима младежи блъска момичето от квартал Кремиковци. На сектор от пътя сред селата Хвостияни и Дъбница, отвън обитаемоте места. Жертвата преди този момент е пътувала в различен автомобил с още двама души. Не е ясно за какво слиза от колата и се озовава сама на основния път.

Веднага откакто е блъсната от другия автомобил, причинителите бягат. След няколко часа биват открити, а тестът на лидера е позитивна за опиати. Днес в квартал Кремиковци, откъдето е момичето имаше засилено полицейско наличие, а съседи отхвърлиха да разясняват.

Двама от причинителите са от село Хвостяне, а други двама от село Блатска. Хората в двете села отхвърлиха да знаят детайлности за причинителите, до в този момент сходни произшествия с младежи не са се случвали.

Във всички гоцеделчевски села, случилото се е шокирало хората. Майките се опасяват за децата си ги предизвестяват да не излизат сами късно вечер.

Към момента в ареста остават както водачът и пасажерите от колата, блъснала момичето, по този начин и нейните придружители, с които е стигнала до мястото на случая.

Тя е пътувала в едната кола и по някаква причина е слязла от нея, в този момент се откриват аргументите, заради които е напуснала този автомобил, къде се е намирала на пътното платно и в какво състояние е била преди да бъде прегазена. Всички версии се проверяват, отговори на тези въпроси ще бъдат получени след съответните дейности по следствието, разпитите на очевидците, както и огледите на колите, огледите и медицинските експертизи, сподели Георги Мадолев представител на окръжна прокуратура Благоевград.

Резултатите от аутопсията на момичето следва да покажат има ли следи от принуждение и по кое време е настъпила гибелта й.

Репортер: Владислава Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР