Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА. Неговите

...
Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА. Неговите
Коментари Харесай

Сръбски треньор с ултиматум към ЦСКА

Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалечава от ЦСКА. Неговите шансове да поеме тима към този момент са напълно минимални, макар че преди седмица нещата стояха по различен метод. Лалатович бе препоръчан на клуба от Люпко Петрович. 40-годишният треньор призна пред "Тема спорт " през вчерашния ден, че към момента няма предложение от ЦСКА и няма желание да чака дълго такова.

"Засега няма нищо ново. Както се споделя - имам си и други задания да правя, не мога непрекъснато да очаквам предложение. Вече споделих пред вашата медия, че за мен ще е чест да повеждам подобен огромен клуб. Но ЦСКА би трябвало самичък да избере кой е най-подходящият треньор. На тях им е необходим експерт, който да реализира незабавно резултати и да завоюва купата. Без значение дали ще съм аз, или някой различен. Ще забележим какво ще се случи. ЦСКА и почитателите му заслужават огромен треньор ", съобщи Лалатович, който през предходната седмица призна, че мениджърът му е имал диалози с "армейците ".

На въпрос дали е получил предложение от "червените ", Лалатович отговори: "Конкретна оферта от ЦСКА нямам. Ще ги очаквам още пет дни. Един различен клуб към този момент ме чака да подпиша контракт, което мога да направя когато и да е. "

Много настойчив за неговото привличане е Раднички (Ниш), а към треньора интерес има и от Близкия изток, написа "Блиц ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР