Младият сръбски треньор Ненад Лалатович е сред вариантите за треньор

...
Младият сръбски треньор Ненад Лалатович е сред вариантите за треньор
Коментари Харесай

Млад сърбин сред вариантите за нов треньор на ЦСКА

Младият сръбски треньор Ненад Лалатович е измежду разновидностите за треньор на ЦСКА от идващия сезон, твърди " Тема спорт ". В момента 41-годишният експерт е отпред на " Раднички " Ниш, само че договорът му изтича в края на седмицата.

Тимът на Лалович е неосъществим на второто място в класирането на сръбската лига кръг преди края. " Раднички " игра и на полуфинал за Купата на страната, само че отпадна от " Партизан ".

Ако одобри офертата от ЦСКА, то " алените " ще са 12-ият тим, на който Лалович застава отпред. Той е водил националните отбори на Сърбия до 20 и до 21 години. През сезон 2014/2015 е бил отпред на " Цървена звезда ". В кариерата си като треньор има 316 мача, в които е постигнал 162 победи, 72 равенства и 78 загуби досега.

Сърбинът беше спряган за треньор на отбора от Борисовата градина и преди година. Тогава самият той призна за интерес от " алените ", само че до контракт не се стигна.

В момента треньор на ЦСКА е Добромир Митов с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. Тримата застанаха на поста, откакто Любослав Пенев напусна изненадващо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР