Младият сириец Йосиф, арестуван за мелето, при което загина таксиджията

...
Младият сириец Йосиф, арестуван за мелето, при което загина таксиджията
Коментари Харесай

Ето кого набедиха за убиец на таксиджията

Младият сириец Йосиф, задържан за мелето, при което почина таксиджията Христо Йорданов, е коафьор с хомосексуални пристрастености. 

Това разкриват негови клиенти от салона му в столичния център. 

Според тях Иззе намерено показал своя г*й уклон и може това да стои в дъното на абсурда с починалия бакшиш.

" Йоско е кльощаво момче, към 60-ина кг, с типични нежни обноски. Вероятно оня го е препсувал и го е нарекъл " пед*раст " и по този начин се е стигнало до багра в събота вечерта ", разяснява клиент на сириеца.

Иначе момичето, при което Йосиф се е возил, е негова платонична, а не интимна другарка, както се предполагаше първоначално. Въпреки скромното си телосложение и неналичието на податливост към принуждение, фризьорът бил доста бъбрив и не разрешавал на никого да се гаври с арабския му генезис или с пристрастеностите му.

След случая, при който таксиджията съобщи Богу дух, Йосиф Иззе беше откаран в " Пирогов ", защото той също пострада при сбиването.
Протести и блокади до късно в неделя имаше на няколко столични кръстовища. Близки и познати на починалия таксиметров водач в София излязоха с искане за обективен развой за гибелта на Йорданов.

Братът на жертвата пък упорства сириецът да лежи до живот в пандиза. 
Според експертизата на правосъдните медици не боят е предизвикал гибелта на 33-годишния Христо Йорданов. Таксиметровият водач е получил инфаркт, до момента в който е траяла свадата. Оказало се, че има двойно уголемено сърце и претърпян инфаркт наскоро.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР