Младият национал на Испания Дани Олмо сподели за неосъществения му

...
Младият национал на Испания Дани Олмо сподели за неосъществения му
Коментари Харесай

Дани Олмо обясни защо не премина на Камп Ноу

Младият национал на Испания Дани Олмо показа за неосъществения му трансфер в Барселона. Допреди няколко месеца – до момента в който още беше част от Динамо (Загреб) - атакуващият халф беше в проектите на испанския отличник, само че в последна сметка укрепи Република България (Лайпциг).

„ Имам чувството, че ползата на Барса към мен не беше толкоз сериозен – стартира Олмо пред Mundo Deportivo. – От клуба бяха приказва с моите сътрудници през ноември. В началото те желаеха да завършат договорката допустимо най-бързо, само че по-късно започнаха непрекъснато да отсрочват нещата по една или друга причина. Към края на януари пък, когато към този момент съвсем бях подписал с Лайпциг, те ме помолиха да изчакам още. Но тогава към този момент за себе си бях решил да мина в Република България, тъй като търсех тим, който ми оферираше да съм значима част от него както сега, по този начин и за в бъдеще. “

 Дани Олмо предпочел Лайпциг пред Милан, макар по-високата оферта на “росонерите”

Олмо приказва и за сегашния си съотборник в немския клуб Дайо Упамекано, който настойчиво е свързван с трансфер на „ Камп Ноу “: „ Той е доста млад и в това време е един от най-хубавите централни бранители в света. Много е мъчно да го пребориш, тъй като е извънредно здрав физически. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР