Младият мъж, който беше обявен за общодържавно издирване вчера, след

...
Младият мъж, който беше обявен за общодържавно издирване вчера, след
Коментари Харесай

Издирваният за убийството на младият мъж в София се е предал

Младият мъж, който беше разгласен за общодържавно търсене през вчерашния ден, откакто на 9 януари вечерта атакува с нож група млади мъже, пускали фойерверки в региона на блок 225 в " Люлин " -2 и намушкал 32-годишния Илиян И., се е предал на полицията, оповестиха от пресцентъра на Столичната дирекция на полицията.

24-годишният Денис Мустафа Кемал Ал Гаази, за който се твърди, че е наркозависим, се подразнил от зарята, която празнуващите организирали във връзка раждането на дете на един от тях. Един от ударите с хладното оръжие попаднал на 10 см от гръкляна на 32-годишния Илиян И. Раненият мъж умрял в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

" Той излиза от входа, идва и споделя: - А бе, вие знаете ли, че тука има деца? И те му споделят: - Ние честваме раждането на дете ", описа Ангел Илиев, който е станал очевидец на убийството.

Веднага по-късно Денис избягал. Той живеел в " Люлин " с баба си и дядо си. Младежът е дете от разбъркан брак - татко му е сириец.

" За мен е прелестно дете. Защото изпитите си взема, в този момент на предварителната сесия си е взел изпитите - два с шестица, два остават ", описа баба му, представена от Нова Телевизия. По думите й Денис учи стопанска система и даже неотдавна имал изпити.

Вчера Софийската градска прокуратура (СГП) повдигна задочно обвиняване към Денис Ал Гаази. От държавното обвиняване прецизираха, че досъдебното произвеждане по случая е формирано в изискванията на необходимост със съставянето на протокола за първото деяние по следствие, като същото се организира в Столична дирекция на вътрешните работи и под надзора и управлението на СГП.

Свързани вести Убиха 26-годишен мъж след тържество за раждане на дете
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР