Младият български тенис талант Адриан Андреев продължава паметното си представяне

...
Младият български тенис талант Адриан Андреев продължава паметното си представяне
Коментари Харесай

Първа победа в кариерата на Адриан Андреев в основната схема на АТР турнир!


Младият български тенис гений Адриан Андреев продължава паметното си показване в шампионата от сериите АТР 250 в Анталия. След като за първи път в кариерата си преодоля квалификациите на конкуренция от такова равнище, в този момент 19-годишният софиянец записа и първата си победа в главната скица - 6:4, 6:3 над представителя на домакините Марсел Илхан.

Във втория кръг Андреев ще има много по-сериозна съпротива в лицето на Алекс де Минор или Малек Джазири. Именно след конфликта посред им по-късно през днешния ден ще стартира и срещата на Димитър Кузманов против Ласло Джере.

Андреев завоюва 32 точки и ще се изкачи с към 100 позиции в международната класация, като ще стигне до към 450-ата, като днешният му противник се намираше даже по-ниско от него в йерархията на експертите - 571-во място.

Само един пробив бе задоволителен на Адриан да завоюва първия сет, само че във втория двамата започнаха с замяна на извоювани посрещания. Илхан обаче още два пъти загуби подаването си за 4:3 и 6:3 и по този начин още с първия си мачбол Андреев реализира първи триумф в главната скица на шампионат от АТР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР