Млади социалисти от София дариха дрехи на Българския червен кръст.

...
Млади социалисти от София дариха дрехи на Българския червен кръст.
Коментари Харесай

Млади социалисти от София с дарение за БЧК

Млади социалисти от София подариха облекла на Българския червен кръст. В акцията взе присъединяване и ръководителят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов. Членовете на Софийската организация на партията се срещнаха и разговаряха с акад. Христо Григоров и други представители на управлението на БЧК.

Участниците в срещата разискаха значимостта, изключително във времена на тествания, на доброволчеството и нуждата от законодателното му регламентиране.

„ Докато България и светът са вглъбени в здравния аспект на коронакризата, на назад във времето остава общественият “, това сподели ръководителят на МО в Българска социалистическа партия – София Габриел Вълков и добави, че като млади социалисти, те мислят за всеки човек, който се нуждае от помощ.

„ Ето за какво през днешния ден дарихме стотици облекла, събрани от младежите от София, с цел да помогнем на деца без родители, възрастните хора и всеки човек в потребност “, изясни Вълков и прикани всеки, който има опция и предпочитание да помогне на нуждаещите се, да последва образеца им.

„ Доброволческата и благотворителната активност на младежите от Софийската организация на Българска социалистическа партия е обичайната и е част от цялостната ни тактика за работа в интерес на уязвимите групи в обществото и подпомагането им “, изясни Калоян Паргов и означи, че всяка младежка доброволческа самодейност има цялостната поддръжка на цялата Софийска организация на Българска социалистическа партия.

„ Солидарността и съпричастността са правила, които изконно са залегнали в нашата социална активност “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия – София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР