Младен Илиев е сред дебютантите на SENSHI 17, който изгаря

...
Младен Илиев е сред дебютантите на SENSHI 17, който изгаря
Коментари Харесай

Младен Илиев преди SENSHI 17: Битките се печелят по време на подготовката!

Младен Илиев е измежду дебютантите на SENSHI 17 , който изгаря от предпочитание да зарадва българската аудитория с победа на 8 юли. Неговият старт в най-хубавата бойна организация у нас ще бъде против опитния французин Кевин Руар. Двамата ще се бият по зрелищните правила на KWU Open в категория до 80 кг. В заключителния стадий на своята подготовка, Илиев се съгласи да даде обстойно изявление за ТОПСПОРТ . Ето какво показа той:

Предстои дебютът ти в най-хубавата бойна организация у нас SENSHI. Има ли я прословутата предстартова тресчица?

-Да, постоянно има предстартова тресчица, изключително когато играем пред свои близки и другари, на такова огромно събитие като SENSHI.
 Александър Петров преди SENSHI 17: Зрелищните борби ме зареждат с нова сила и сили!
Александър Петров преди SENSHI 17: Зрелищните борби ме зареждат с нова сила и сили!

Боецът даде изявление за ТОПСПОРТ преди бойната церемония на 8 юли

Може ли да разкриеш името на твоя противник и към този момент провел ли си нужното му изследване?

-Моят противник е Кевин Руар от Франция. Разгледал съм много от неговите мачове. Определено е много умел играч. Проучили сме неговите мощни и слаби страни. Ще забележим какво ще се случи на кръга.

Предполагам, че провеждаш подготовка на извънредно високо равнище. На какъв стадий си от нея сега, когато вършим този диалог?

-Подготовката протича обикновено. Нямах доста време за самата подготовка. Имам двадесетина дни преди самия мач. Доволен съм по какъв начин протича подготовката. Наблягаме повече на играта на земя. Мисля, че всичко върви доста добре.
 Снимка 623794
Източник:

Имаш много победи и на боксовия кръг. Може да се каже, че си повсеместен войник, точно това ли те прави толкоз рисков за твоите съперници?

-Не мога да кажа дали съм повсеместен войник. Да, главният спорт ми е бокс, сигурно там се усещам много по-уверен в себе си. Играл съм кикбокс и ММА, просто с цел да усетя тръпката и ревизира моите лични благоприятни условия.
 Елитна борба на интернационалната галавечер SENSHI 17 за Европейската купа в категория до 75 кг
Елитна борба на интернационалната галавечер SENSHI 17 за Европейската купа в категория до 75 кг

Предстои извънредно зрелищен мач за реванш и европейски военен успех сред Атанас Божилов и Адолфо Барао от Португалия

Съгласен ли си, че SENSHI може би е най-високата сцена у нас, на която български войник може да показва своите качества, а те да бъдат видени от милиони по целия свят, с помощта на американската телевизия FITE?

-SENSHI сега е най-високата летва в България. Една от веригите, която се разви много бързо. Популярна из целия свят. Със сигурност е най-хубавата сега.

Остават седмици до борбата ти на SENSHI 17. Би ли могъл да разкажеш малко повече за себе си, най-много за живота ти отвън кръга?

-На 32 години съм, като всички спортисти в България - работя, упражнявам... Провеждам самостоятелни тренировки по бокс и кондиционни тренировки. Общо взето всекидневието ми минава със спорт и в правенето на това, което обичам.

Дух на победител, отлична подготовка или добър скаутинг на противника - кой е фундаментът за спечелването на огромна борба, каквато безспорно ти следва на 8 юли в к.к. " Св. Св. Константин и Елена " на плажа при ресторант Море?

-В к.к. " Св. Св. Константин и Елена " следва доста тежък мач. Готов съм за него. Със сигурност би трябвало да имаш дух на победител. Подготовката е преди всичко. Според мен борбите се печелят по време на подготовката!
 Снимка 623792
Източник:

Бил си се на вражеска територия в Гърция, оказват помощ ли сходен жанр тествания за каляването на душeвността на един войник?

-Бил съм се на доста места. Не единствено в Гърция. Със сигурност опитът в чужбина оказва помощ за приучване на душeвността. Когато излезеш в друга страна и цялата зала е срещу теб, оказва помощ доста да успееш да се събереш и фокусираш оптимално в багра.

Има ли персони от света на бойните спортове, от които да се учиш и мотивираш?

-Доказали се спортисти в света на бойните спортове има доста. От доста от тях може да вземем по нещо. Нямам някой любимец, който да последвам неразделно като държание или умения. По-скоро от всеки можеш да вземеш по-малко и да надграждаш.

И за край, какво да чакаме от Младен Илиев на SENSHI 17?

-От мен очаквайте атрактивен мач на SENSHI 17, ще дам всичко от себе си!
 Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!
Теодор Христов преди SENSHI 17: Искам да съм безукорен на кръга, ще бъде здрав и трагичен дуел!

Боецът даде изявление за медията ни преди SENSHI 17
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР