Младежко ДПС проведе първия си Национален съвет след VIII-та Национална

...
Младежко ДПС проведе първия си Национален съвет след VIII-та Национална
Коментари Харесай

Младежкото ДПС избра новото си ръководство

Младежко Движение за права и свободи организира първия си Национален съвет след VIII-та Национална конференция. 114 членове на младежката организация заседаваха онлайн, спазвайки прецизно противоепидемиологичните ограничения. Това оповестиха от Движение за права и свободи във Facebook.

Събитието бе почетено от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който насочи одобрение към младежите и пожела триумф на новоизбрания Национален съвет.

Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че целите на Движение за права и свободи - Зеленият пакт и дигитализацията, са и цели на Европейски съюз. В международен проект тече промяна - цифрова и атомна. Изборът е ваш. Дали ще бъдете индивид в тази промяна или ще бъдете обект на последствията, сподели още той.

Мустафа Карадайъ прикани младежите да се развиват изпреварващо и бъдат дейни. „ Не се оставяйте на следствието от дейното деяние и дейната промяна, която се случва и в световен и в европейски проект. Като младежи бъдете авангарда на тази промяна в България “, заключи водачът на Движение за права и свободи.

Най-висшият орган на Младежко Движение за права и свободи избра Централен действен съвет по предложение на ръководителя Сезгин Мехмед.

Централният действен съвет ще наброява девет членен състав, както следва:

1. Сезгин Мехмед – Председател
2. Нилгюн Исмаил – зам.-председател с сектор „ Организационна активност “
3. Танзер Юсеинов – зам.-председател с сектор „ Международна активност “
4. Александра Колева – член на ЦОС с сектор „ Национални политики “
5. Алекбер Абил – член на ЦОС с сектор „ Предприемачество “
6. Мустафа Сирачки – член на ЦОС с сектор „ Връзки с неправителствен бранш “
7. Адем Чакалов – член на ЦОС с сектор „ Връзки с университетските сдружения “
8. Ертен Анисова – член на ЦОС с сектор „ Екология “
9. Танер Кабилов – член на ЦОС с сектор „ Дигитализация “

На съвещанието се разиска актуалната политическа обстановка, в подтекста на идните парламентарни избори. Участниците дебатираха над разнообразни тематики като, включването на най-младите дейни жители в политическия живот на България.
От името на Младежко Движение за права и свободи бе връчен плакет на Илхан Кючюк за професионалната и правилна работа като ръководител на Младежко Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР