Младежкият ни национален отбор по футбол до 21 години загуби

...
Младежкият ни национален отбор по футбол до 21 години загуби
Коментари Харесай

Нов провал за младежите, паднаха от фаворита Франция

Младежкият ни народен тим по футбол до 21 години загуби с 0:3 гостуването си на Франция в среща от група 9 на квалификациите за европейското състезание през 2019 година в Италия.

Това бе четвърти следващ триумф за " петлите ", които са на върха в групата с цялостен актив от 12 точки. " Лъвовете " са на предпоследната пета позиция със единствено с 2 точки и на процедура изгубиха действителни шансове за класиране на едно от първите две места, които дават късмет за класиране. Словения е на втора позиция с 10 точки, Казахстан е с 6, Люксембург е с 4, а само зад България е Черна гора с 1 точка.

Домакините направляваха мача в Льо Ман през цялото време. Юношата на " Левски " Николай Кръстев успяваше да резервира мрежата си суха до 58-ата минута, когато Мартин Терие се възползва от дълго подаване и вкара за 1:0. В 81-вата минута появилият се като запаса Оливие Ншам удвои, а крайното 3:0 оформи Лис Мусе в 90-ата минута.

Досега младежите на България, с изключение на от Франция, изгубиха и от Люксембург (0:1 като домакини) и направиха две равенства с Казахстан (2:2 като домакини и 1:1 като гости).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР