Младежкият национален отбор по футбол направи 1:1 с Косово в

...
Младежкият национален отбор по футбол направи 1:1 с Косово в
Коментари Харесай

България не успя да победи Косово при младежите

Младежкият народен тим по футбол направи 1:1 с Косово в София в среща от европейските квалификации. Тахири откри от дузпа още в 8-та минута, а в 82-та минута Хоти беше изпъден след пряк червен картон. Във втората минута от добавеното време Мартин Сораков изравни. До края националите пробваха да стигнат до поврат, само че не съумяха.
Прочетете още
Двубоят стартира ужасяващо за националите, които позволиха гол в 8-та минута. Удар на Туша срещна ръката на Никола Илиев и съдията отсъди дузпа, която Тахири трансформира в гол.

Последва неакуратен удар на Йеленкович.

През втората част Туша стреля, само че около вратата.

В 82-та минута Анди Хоти получи пряк червен картон и беше изпъден, оставяйки косоварите с човек по-малко. Хоти влезе остро в краката на Георги Николов и справедливо беше изпъден.

Във втората минута от добавеното време Никола Илиев пусна пас към Мартин Сораков, който със страховит удар парира Гьокай и младежите изравниха резултата.

От пловдивчаните в състава Станислав Шопов и Петър Андреев започнаха като титуляр, само че бяха сменени през втората част.

Съдията даде дълго добавено време, само че за жалост по този начин и не се стигна до нов гол за националите. 

Националите са трети с 5 точки на 4 точки от водача Полша и на една точка за Германия, която обаче има 2 мача по-малко. Косово е на четвърти с 4 точки.

България:  Христов, Стойчев, Петров, Атанасов, Митков, Мирчев, Шопов, Андреев, Хвойнев, Илиев

Косово:  Гьокай, Тачи, Зумбери, Хочи, Реджай, Авдили, Смакай, Криежи, Лугичи, Туша, Тахири
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР