Младежкият национален отбор на България по футбол до 21 години

...
Младежкият национален отбор на България по футбол до 21 години
Коментари Харесай

Младежкият национален отбор се изправя срещу съперници от Източна Европа през ноември

Младежкият народен тим на България по футбол до 21 години още веднъж ще има противници от Източна Европа за ноемврийските мачове, оповестява Българска телеграфна агенция. Момчетата на селекционера Александър Димитров ще гостуват на Словения на 21-ви ноември, а четири дни по-късно – на 25-и идващия месец ще посрещнат в София Босна и Херцеговина. 

През септември новият тим до 21 години игра с Унгария и Сърбия, само че втората среща не приключи поради разразила се стихия. 
 Прекратиха контролата сред младежите на България и Сърбия поради сериозна стихия Прекратиха контролата сред младежите на България и Сърбия поради сериозна стихия
В предходната акция за Европейско състезание при младежите Словения се показа доста добре и зае трето място в група " G " след Англия и Чехия, изпреварвайки тимовете на Албания, Косово и Андора. Селекционер на тима е Миленко Ачимович.
24  България U21 - Молдова U21
Младежкият тим на Босна и Херцеговина остана на 4-о място в квалификациите в група " F ", след Италия, Република Ирландия и Швеция. Треньор на младите босненци е Игор Янкович. 

Селекционерът на България U21 Александър Димитров стартира построяването на нов тим, който ще бъде формиран от футболисти, родени през 2002-а, 2003-а година или по-млади. В същото време стана ясно, че оповестеният за вид за български национал Велко Йеленкович надали ще облече екипа на " трикольорите ". 
 Сръбски гений става национал на България? Сръбски гений става национал на България?
Роденият в България наследник на някогашния халф на Литекс Небойша Йеленкович е отказал питане, което е направено преди време. 19-годишният Велко Йеленкович играе като централен бранител във Войводина (Нови Сад), за последно е носил екипа на Сърбия при юношите до 17 години и има право да смени националността.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР