Младежкият национал на България Станислав Иванов съжали, че Левски не

...
Младежкият национал на България Станислав Иванов съжали, че Левски не
Коментари Харесай

Стаси Иванов: Никога не ни е казвано да пазим резултата

Младежкият национал на България Станислав Иванов съжали, че Левски не съумя да победи в дербито ЦСКА-София, само че изрази удовлетворение от първото си попадение в дербито.

" Мисля, че Левски би трябвало да съжалява за изпусната победа, защото имахме два гола преднина преди почивката. Не е била пасивната играта, ами просто двата отбора се измориха и ние се дръпнахме малко по-назад. Това обаче повлия, не сме получавали в никакъв случай указания да се връщаме обратно. Във всеки мач играем с висока преса, нещо което се вижда от всички. Много съм благополучен, че вкарах в дербито. Досега го бях правил единствено с юношите. Невероятно възприятие с насладата на почитателите. обикновено е, когато отбелязва един футболист да има самочувствие. Тук се дава късмет на младите, което дава самочувствие и убеденост. Тренираме всеки ден, с цел да се сработим освен тримата начело, ами целия отбор.

Мисля си, че щом сме в Левски би трябвало да демонстрираме. Не е значимо какъв брой си огромен,а всеки мач би трябвало да се доказваш и да защитаваш синята фланелка. Не знам какви са преимуществата сред Левски, ЦСКА и Лудогорец в битката за купата, защото виждате, че отборите от втората поливана побеждават тези с по-челното класиране. Ще забележим какво ще стане ", показа Иванов. efbet Лига 8 кръг, неделя 1 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР