Младежкият национал Мартин Стойчев днес ще премина пълни медицински изследвания,

...
Младежкият национал Мартин Стойчев днес ще премина пълни медицински изследвания,
Коментари Харесай

В ЦСКА треперят за състоянието на Мартин Стойчев

Младежкият национал Мартин Стойчев през днешния ден ще мина цялостни медицински проучвания, които ще дефинират точното му положение след травмата, която получи против Локомотив (Пловдив).

20-годишният десен бек лекуваше остаряла контузия в последните седмици и се завърна в групата точно за мача със " смърфовете ". Той се появи на терена на почивката, само че след тежко единоборство напусна наложително в 79-ата минута.

Младокът получи удар, а по-късно и усука дясното си коляно, като първичните прогнози за положението му бяха много притеснителни. В Борисовата градина се притесняват, че контузията може да изисква оперативна интервенция. Повече изясненост за това обаче ще има през днешния ден, написа " Тема Спорт ".

Стойчев дойде в ЦСКА през зимата, откакто изкара есента в Арда като преотстъпен от втородивизионния Септември. Контузия от интервала в Кърджали обаче стартира да го тормози след първите му два мача като титуляр с алената фланелка, а в този момент крайният бранител е подложен пред ново тестване. Треньорът на Локо (Пд) Александър Томаш му вдъхна кураж още след промяната му в сряда, а след това това направиха и стотици последователи в обществените мрежи.
 Първият екскаватор към този момент е на
Първият екскаватор към този момент е на " Армията "!

Демонтажът стартира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР