Младежите от Лео клуб Плевен - Мизия организират благотворителен коледен

...
Младежите от Лео клуб Плевен - Мизия организират благотворителен коледен
Коментари Харесай

В Плевен младежи организират Коледен базар в подкрепа на социален център

Младежите от " Лео клуб Плевен - Мизия " провеждат благотворителен коледен базар в поддръжка на Защитеното жилище за хора с умствена назадничавост,  съобщи пред Българска телеграфна агенция Ина Николова, секретар на клуба.

Базарът е ситуиран пред Драматично-кукления спектакъл " Иван Радоев " . Ще бъдат изложени сувенири, направени както от младежите от обществения център, по този начин и от членовете на клуба, а цените са алегорични. Със събраните средства ще бъдат купени ваучери за хранителни артикули.

" В предпазеното жилище са настанени 10 младежи на възраст сред 25 и 35 години , като задачата ни е да ги научим да се оправят независимо с разнообразни ежедневни действия - извършване на покупки, готвене, разчистване ", изясни Надежда Вълчева, шеф на обществената услуга. " Помощта, която ни оказват от " Лео клуб ", е нужна за нас, защото сега цените на питателните артикули непрекъснато се покачват ", добави тя.

Базарът през днешния ден ще остане до 14.00 часа . Tой ще бъде спретнат и на следващия ден, на 18 декември, от 11.00 до 14.00 ч. , още веднъж пред театъра в Плевен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР