Младежите на ГЕРБ излязоха на протест край Приморско В демонстрацията

...
Младежите на ГЕРБ излязоха на протест край Приморско В демонстрацията
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ излязоха на протест край Приморско, Бойко Борисов и той с тях

Младежите на ГЕРБ излязоха на митинг край Приморско

В демонстрацията се включи и водачът на партията Бойко Борисов, съобщи

Недоволството им беше ориентирано против ремонта на общински път по време на последното служебно държавно управление. Става дума за пътя към село Писменово, където някогашният районен министър Виолета Комитова има къщи за посетители. А това, съгласно Борисов, будило съмнения, че Комитова е отпуснала средствата за ремонт за персонална полза. Пред малкия екран тя опроверга обвиняванията.

„ В последния ден на госпожа Комитова, в последния час на ръководството си, пуска 2,5 милиона за път до нейните къщи за посетители. Морално ли е, това ли е смяната? Това ли желаеха да ни кажат? Ако аз си бях дал два милиона и половина до къщата в Банкя – да ми ходите на протест”, съобщи Бойко Борисов.

„ Единственото, което видях, е, че кметът на Приморско желае 2,5 милиона, с цел да поправи централния път на селото. До моите къщи се стига по горски път. Централният път на селото е разрушен. И аз споделих на кмета, че няма да му дам два милиона и половина, тъй като това са доста пари. Просто с това в този момент се злоупотребява по някакъв си начин”, отговори Виолета Комитова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР