Младежи с автомати в ръце, провесили се през прозорците на

...
Младежи с автомати в ръце, провесили се през прозорците на
Коментари Харесай

Пластмасови играчки били калашниците, които момчета размахвали из улиците на Асеновград

Младежи с автомати в ръце, провесили се през прозорците на лъскави джипове, които всяха суматоха и боязън по централните улици на Асеновград, били артисти – дилетанти. Те били част от студентски план на тяхна позната и въобще не знаели, че трябвало да осведомят авансово община и полиция.

Четирима задържани са арестуваните за 24 часа. Двама от тях са размахвали автомати, а другите двама са карали джиповете. Пластмасовите играчки калашници са конфискувани от органите на реда

„ Снимахме непрофесионален клип по студентски план. Пропуснали сме обаче да пожелаваме позволение от иснтитуциите. По време на снимането всеобщо хората ни се радваха. Група от жители обаче са се почувствали застрашени поради оръжията”, споделиха в ефира на „ Здравей, България” момчетата, взели участие във видеоклипа. Те допълниха, че автоматите не са същински. Според тях е било видно, че снимат клип, тъй като пред тях се е движела кола с камери. Момчетата се извиниха обществено поради недоразумението.



Кадър Нова телевизия

„ Бързата реакция на сътрудниците от районното полицейско ръководство открива, че това са пластмасови автомати. Тези оръжия не са насочвани против жители, само че е имало много уплашени хора. Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане по случая. На четиримата арестувани ще бъде повдигнато обвиняване за хулиганство”, сподели още шефът на ОД на МВР-Пловдив Атанас Илков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР