Младежи отлякоха млад мъж и поискаха пари от майка му,

...
Младежи отлякоха млад мъж и поискаха пари от майка му,
Коментари Харесай

Младежи отвлякоха млад мъж и поискаха пари от майка му

Младежи отлякоха млад мъж и желаеха пари от майка му, оповестиха от полицията.

На 5 януари постъпил сигнал от 21-годишен гражданин на село Реброво, че за времето от 4:00 до 13:00 часа на 1 януари в къща в Своге, посредством приложимост на мощ и заплашване, е бил незаконно лишен от независимост.

В хода на подхванатите първични дейности по следствието е изяснено, че потърпевшият е чествал настъпването на новата година в компанията на други младежи. Към 4 часа сутринта бил завързан от тях и му бил нанесен побой.

Последвало телефонно позвъняване до майката на пострадалия, при което един от причинителите се показал за заемодател и изискал от дамата избрана парична сума, дължима съгласно него от сина ѝ, която да съобщи в региона на жп гарата.

След приемането на парите, младият мъж бил освободен. Според заключението на направената съдебно-медицинска експертиза му е била породена лека телесна щета.

В изискванията на необходимост криминалистите направили претършуване на въпросния адрес, където иззели материални доказателства , съотносими към осъщественото незаконно действие.

Четиримата 19-годишни младежи, които са били в къщата по време на действието, са арестувани за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а дейностите по цялостното му документиране не престават под наблюдението на Районна прокуратура-Своге.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР