Младежи организират благотворителен концерт в подкрепа на 9-годишния Рей от

...
Младежи организират благотворителен концерт в подкрепа на 9-годишния Рей от
Коментари Харесай

Събират средства за малкия Рей от Монтана с благотворителен концерт

Младежи провеждат благотворителен концерт в поддръжка на 9-годишния Рей от Монтана, с цел да може да продължи борбата си с левкемията, научи организация BulNews.
Концертът ще се състои на 8 май от 17 часа в читалище „ Просвета “ в Брусарци, от където са и уредниците Галя-Иванина Йорданова и Анна Горанова. На благотворителното събитие ще вземат участие възпитаници от локалното учебно заведение "Христо Ботев “, самодейци от общината, детският танцов състав към спортния комплекс в село Дреновец, група по съвременен балет "Еxtreme "-Лом, група "Квартет "-Лом и със специфичното присъединяване на новоизгряващата певица от района - Калиопа Петрова.
Диагнозата на Реян Калоянов Иванов е остра лимфобластна левкемия, а нужната сума за лекуване в Германия е 320 000 евро. Когато научават за борбата на Рей, двете ученички решили да му оказват помощ с каквото могат и по този начин пристигнала концепцията за благотворителния концерт.
Който няма опция да отиде на събитието, а желае да помогне, може да го направи на дарителската банкова сметка: BG58UBBS80022079267740 с титуляр Реян Калоянов Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР