Младежът се показа в страховит вид, а това не се

...
Младежът се показа в страховит вид, а това не се
Коментари Харесай

Кантарът не лъже! Драма с килограмите на Кристиан Костов вбе...

Младежът се появи в застрашителен тип, а това не се хареса на почитателите

Кристиан Костов още веднъж си завоюва серия от отрицателни реакции в обществените мрежи, откакто сподели неотдавна по какъв начин наподобява. Младият реализатор явно не се тормози от недоброжелателите си и намерено демонстрира освен визията, само че и другите настроения, през които минава.

Този път рецензия му навлякоха килограмите. Скорошно видео, в което той е снимал повърхностно отражението си в прозореца на стаята си в Барселона, демонстрира на какво е замязял към този момент изпълнителят и какъв брой плашещо слаб е към този момент. Разбира се, не липсват намеци и за женското му лъчение, което става все по-натрапчиво.



Засега Крис не отвръща на хейта по собствен адрес. Даже в противен случай - става дори още по-активен в профила си, което пък сигурно му подсигурява повече и повече мнения в мрежата.

Все още не е ясно и по кое време Кристиан Костов ще се върне в родината си. По-вероятно е да посрещне празниците в Испания, където се подвизава от известно време насам, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР