Младежът почина вчера около 4.30 ч., няколко часа, след като

...
Младежът почина вчера около 4.30 ч., няколко часа, след като
Коментари Харесай

България Скърби. Стана Ясно Кой Е Убитият От Токов Удар В Банята Младеж. Трагедия, Това Е Самият

Младежът умря през вчерашния ден към 4.30 ч., няколко часа, откакто се запалил коминът на къщата. Пожарникари погасили огъня, а при направения оглед не били открити данни за аварирал електроуред или различен източник на ел. сила, който да е предизвикал случая.

След като екипът на пожарната си тръгнал, 20-годишният Билян, татко му и брачната половинка му почнали да чистят. Когато завършили младежът влезнал да се изкъпе, само че минути по-късно от банята се чули виковете му. 31-годишната брачна половинка на татко му го чула и се втурнала към банята, където го намерила беззащитен на пода.

Жената се пробвала да му помогне, само че я блъснал ток. Тя неотложно подала сигнал на телефон 112 и на мястото се отзовал екип на центъра за незабавна здравна помощ. При опитите на медиците за реанимация обаче те също били удряни от ток. В последна сметка екипът на Спешна помощ съумял да качи младежа в колата за спешна помощ, само че лекарите в ломската болница единствено установили гибелта му.

Билян е приключил гимназия " Найден Геров " в Лом, след което бил признат в Техническия университет в Габрово. През седмицата момчето се прибрало в родния си град за няколко дни. Приятелите и състудентите му са в потрес.

Погребението на младежа е през днешния ден от 13.30 ч. на Борунските гробища в Лом, заяви " Бул Нюз ".

Разследването по случая продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР