Младата звезда на Рома Ченгиз Юндер посочи каква е главната

...
Младата звезда на Рома Ченгиз Юндер посочи каква е главната
Коментари Харесай

Новият любимец в Рома: Целта е да завършим пред Лацио

Младата звезда на Рома Ченгиз Юндер уточни каква е основната цел пред клуба преди финалния кръг в Серия А за сезон 2017/2018. Турчинът беше безапелационен, че „ джалоросите” би трябвало да завършат пред градския зложелател Лацио в класирането, защото са по-добрият отбор.

Рома е сигурен за присъединяване си в Шампионската лига за идващия сезон, а би приключил на трето място, в случай че през уикенда не загуби при гостуването против Сасуоло. „ Вълците” имат 74 точки против 72 за другия римски гранд.

„ Винаги сме фокусирани във всеки мач и по този начин ще бъде в последния дуел за сезона”, разяснява 20-годишният Юндер, който от началото на годината показва съществено израстване.

„ Готови сме за мача против Сасуоло, желаеме да го спечелим и да приключим пред Лацио, тъй като сме по-добри.”

„ Дойдох тук, с цел да играя в Шампионската лига и го постигнахме, даже стигнахме до полуфиналите. Трябва да повторим достиженията си в Европа и през идващия сезон. Не се справихме напълно зле, само че има къде да се подобряваме.”

„ Една от многото ми фантазии е да печеля скудетото като част от този доста мощен отбор. Да избера Рома е едно от най-хубавите решения, които съм взимал. Това беше правилният избор. Разбирам се добре със съотборниците си, тъй че няма какво да приказвам за трансфер”, добави Юндер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР