Младата вдовица Виолета се закани на фермера на седмицата Алек

...
Младата вдовица Виолета се закани на фермера на седмицата Алек
Коментари Харесай

Вдовицата Виолета обяви женска война във Фермата

Младата вдовица Виолета се закани на фермера на седмицата Алек да чака непредвиденото на следващия ден, когато тя самата ще уточни втория дуелист. Това се случи, откакто стана ясно, че първи дуелист тази седмица в риалитито „ Фермата “ е Виолета.

Тя даже не прикри обстоятелството, че изявлението й е било за да накара влюбения футболист да се опасява, че тя ще изпрати на двубой възлюбената му Валерия. Виолета твърди, че няма безусловно никакви угризения да прати най-хубавата си другарка в шоуто на двубой, в случай че по този начин тя ще се добере по-близо до огромния край на 17 декември и премията от 100 000 лв.. Според чеченката Марина обаче няма по какъв начин Виолета да прати най-хубавата си другарка на двубой, единствено с цел да отмъсти на Алек.

Станислав, от своя стана, разгласи, че във фермата другари няма и е изцяло евентуално капризната от обгрижването на Алек Валерия да отиде на двубой. През цялото време футболистът пази гимнастичката и прави всичко допустимо тя да не влиза в игри за оцеляване. Въпреки че се стресна, Валерия въпреки всичко не има вяра, че близката й приятелка Виолета ще я прати на двубой.

В диалог със Станислав обаче Алек съобщи, че ще има поука за възлюбената му, в случай че най-сетне Виолета покаже пред нея същинското си лице. „ Нека сама разбере същинско ли е другарството им “, сподели футболистът.

тагове виолета фермата двубой алек футболист вдовица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР