Младата турска актриса Ханде Ерчел, която гледаме като Хазал в

...
Младата турска актриса Ханде Ерчел, която гледаме като Хазал в
Коментари Харесай

Хазал от “Черната перла” не крие новата си любов

Младата турска актриса Ханде Ерчел, която гледаме като Хазал в новия сериал “Черната перла”, към този момент не крие връзката си с Мурат Далкълъч. Преди няколко дни тя показа първата си обща фотография с половинката си в профила си в обществената мрежа Instagram. Селфито на Ханде и Мурат е направено в Съединени американски щати, където неотдавна се организира международният фестивал Coachella, на който и двамата участваха.

Ханде неотдавна е в сърдечна връзка с някогашния брачен партньор на Мерве Болуур – известния турски поп артист Мурат Далкълъч, който в изявление за интернет-предаване отговори на въпроса би ли се оженил още веднъж след развода си с Мерве със следните думи: “Защо не? Разбира се, че желая да се оженя и да основа семейство. Бракът е нещо доста хубаво и би трябвало да участва в живота ни”.

Преди това в свое изявление Ханде показа, че я притеглят обичащите и умни мъже. “Мъжът до мен би трябвало да знае какво желая и да бъде до мен, до момента в който ходя по пътя си. Отношенията ни да са ясни”, споделя тя, само че дали Мурат носи тези качества, занапред ще се разбери от развиването на тяхната връзка.

Преди това, в края на 2014, Ханде стартира връзка с артиста Екин Мерт Даймаз, само че през февруари 2017 двойката се раздели.

Ханде е родена през 1993 година в Бандърма, Балъкесир.

Учила е изобразително изкуство


в турския университет за изкуства “Mimar Sinan” и през 2012 година взе участие в състезанието “Miss Civilization of the World”, извършен в Баку, като заема второ място и носи огромен триумф на родината си.
 Ханде и новият й обичан - Мурат Далкълъч Ханде и новият й обичан – Мурат Далкълъч
Първата си дребна роля в сериал изиграва година по-късно – в шлагера “Чучулигата”, а през 2014-а следва присъединяване в младежка поредност още веднъж с епизодична роля. Същата година се включва в мелодрамата “Дървото на живота”, а през 2015 година идва огромния триумф за Ханде в актьорството, като през лятото стартира да се снима в сериала “Дъщерите на Гюнеш”. В него тя пресъздава една от основните функции, тази на Селин и на фестивала ” Златна пеперуда 2015″ е една от носителките на наградата “Най-добра изгряваща звезда”.

Актрисата се включва и сполучливия план на ShowTV, бележещ извънредно високи рейтинги в Турция – “Любовта не схваща от думи”, влизайки в облика на основната героиня Хаят и където си партнира с Бурак Дениз.

През лятото на 2017-а Ханде стартира фотосите на сериала „ Черна перла “ в основната роля на Хазал.

“Като дребна желаех да бъда актриса, модел, певица, танцьорка, безусловно всичко… След това започнах да се занимавам с моделство и състезания за хубост, а по-късно пристигна и актьорството”, споделя в изявление за турската преса Ханде Ерчел. Твърди, че славата не я е трансформирала.

В обществените мрежи едни я намират за секси, а други – че към момента има детинско лъчение. “Като едно младо момиче да слушам и двете неща за себе си, доста ме ласкае. Според обстановката зависи дали ще съм секси или ще съм още дете. Трябва и да съумяваш да запазиш мярата, все пак”, разяснява на собствен ред Ханде.

Не отхвърля, че се грижи за положителната си визия


“Ако бях това, което съм, единствено поради хубостта си, нямаше да съм щастлива. Предпочитам да получавам повече отзиви за актьорската ми игра. А хубостта е едно малко сладко преимущество в цялата схема”, споделя актрисата.

Ханде Ерчел признава, че постоянно е била амбициозна. “Все още няма нещо, което да ми се е опънало и което да не съм направила, в случай че съм го поискала. Разбира се, и шансът е на моя страна. Вярвам с цялото си сърце, че ще не преставам в същия дух”, декларира младата турска актриса, която има шанса да си партнира с Толгахан Сайъшман (Кемал) в сериала “Черната перла”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР