Младата надежда на Барселона Гави няма да напусне клуба през

...
Младата надежда на Барселона Гави няма да напусне клуба през
Коментари Харесай

Гави е дал дума на Чави

Младата вяра на Барселона Гави няма да напусне клуба през лятото. Халфът е заречен на старши треньора Чави Ернандес, че ще продължи да носи екипа на каталунците. 

Двамата са имали диалог на четири очи, в който са коментирали бъдещето на футболиста. Гави е бил безапелационен, че се вижда на “Камп Ноу ” още дълго време, а Чави го е уверил, че разчита на него да бъде измежду главните фигури в отбора. 

Единственото изискване на младока е да бъде решен казусът с новия му контракт, който към момента не може да бъде регистриран. Причината е, че от Барселона са надвишили тавана си за заплати, поради което краткотрайно им се отхвърля да записват нови контракти. Очакваният недостиг за клуба през идващия сезон е над 200 млн. евро. 

Интерес към Гави демонстрира Челси. Преди няколко седмици се появиха информации, че лондонският клуб е подготвен да направи младия испанец един от най-скъпоплатените футболисти в Премиър лийг. 

От началото на сезона Гави има 29 мача и 1 гол в Ла Лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР