Младата изпълнителка на Пайнер Ивета се завърна със супер хит

...
Младата изпълнителка на Пайнер Ивета се завърна със супер хит
Коментари Харесай

Енчо Керязов удари рамо на Ивета за новия й клип

Младата изпълнителка на " Пайнер " Ивета се завърна със супер шлагер и по-атрактивна от всеки път. Едно от обещаващите открития на поп фолк сцената надскочи упованията на меломаните с новия си независим план " Някой различен ", поради който мини амазонска джунгла е била построена в центъра на София.

Действието се развива измежду екзотична растителност, а в езеро компания на смелата Ивета вършат същински диви животни - питон и алигатор. Въпреки първичната суматоха от наличието на влечугите на снимачната площадка, изпълнителката преодоляла шока благодарение на младия дресьор Мартин Алексиев-Малкия Индиана Джоунс, който преди две години шашна феновете и журито на " България търси гений " с дресура на отровни змии и инсекти.

Тропическата гора с същински представители на екзотичната фауна е " изникнала " по концепция на режисьора Людмил Иларионов-Люси , който застана зад най-новото предложение на Ивета. За музиката и аранжимента тя се довери на Деян Асенов, а текстът е на Николай Гурманов.

За една от визиите си младата звезда на " Пайнер " свети в рокля от първата независима сбирка на Теодора Борисова, дъщерята на дизайнерката София Борисова.

" Заради пандемията и всички карантини се наложи много време да изчакам с премиерата на " Някой различен ". Вече доста девойки ми писаха, че са претърпели това, за което пея. Ако някой не се е припознал, надлежно към момента нищо не е изживял. Питаха ме и какво символизира тронът от мъже, върху който седнал съм - това са мъжете в предишното и неслучайно са в краката ми. " Някой различен " е ария за всички нарявани по един или различен метод девойки и дами ", призна Ивета. Очаквам с неспокойствие първите си срещи с публиката, с цел да я показва и онлайн ", сподели Ивета.

Забележително присъединяване в клипа има един от най-изявените ни еквилибристи сега Алекс Костов, който показва впечатляващи номера, балансирайки на ръце върху стойките. 21-годишният гений е възпитаник на световноизвестния цирков актьор Енчо Керязов , който също като Ивета е родом от Ямбол.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР