Младата изпълнителка Мила Роберт провокира с авторски проект в стил

...
Младата изпълнителка Мила Роберт провокира с авторски проект в стил
Коментари Харесай

Мила Роберт провокира с хита Наше си е, Саше

Младата изпълнителка Мила Роберт предизвика с авторски план в жанр язвителен поп. Песента - "Наше си е, Саше " престоява в очакване две години, до момента в който не се появява точният човек с точния аранжимент - Явор Карагитлиев. Тази среща предизвика Мила Роберт да я запише. Не е отдадена на съответен човек, само че всеки в живота си е имал най-малко по "едно Саше " и може да се разпознае в историята на песента.
Идеята за видеото е въодушевена от самотата. Мила избира супермаркет за фотосите на видеоклипа, тъй като обича да се разхожда там. "Уютни са ми. Там човек може да е самичък, да е комплициран, колкото си желае, и да се върти в кръг ", разкри изпълнителката. Самата ария Мила написва в самотност - няма никакво Саше, а й се желало да има. Парчето бързо набира известност измежду младежите в интернет, множеството от тях го дефинират като собствен "химн на лятото ".
Проекта "Наше си е, Саше " Мила Роберт финансира сама: през април прави галерия с 33 картини върху платна и дърво, рисувани с масло в "Творческа къща Grozarde ", продава ги и влага средствата във видеореализацията. В клипа вземат участие състуденти на авторката от НАТФИЗ. Само 22-годишна, Мила Роберт към този момент извършва функционалностите на продуцент, създател на текста, съавтор на музиката, режисьор и монтажист на видеото. С първия си сингъл - кавър версия на "Нашия сигнал " на Емил Димитров, младата изпълнителка получава номинация в категорията "Дебют " на Годишните музикални награди на БГ Радио.

https://www.youtube.com/watch?v=xDzMKlW0bLw

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР