Младата Гюлджан вероятно се е чувствала като истинска кралица, когато

...
Младата Гюлджан вероятно се е чувствала като истинска кралица, когато
Коментари Харесай

Още разкрития за сватбата на Фики! Роклята на булката Гюлджан струва 10 бона, кумата Галена подари 20 бона в плик

Младата Гюлджан евентуално се е чувствала като същинска кралица, когато е споделила заветното „ Да ” на своя фаворит, тъй като носеше тоалет, заслужен за короновани особи. Разкошната кройка бе изпълнена от тюл, шифон и коприна, украсени с ръчна бродерия, дантели и доста блестящи кристали, видя HotArena.

Булката бе избрала модел с голям шлейф и транспарантна секси горна част, която е основана особено за нея. Вместо да обикаля бутиците в чужбина, с цел да търси сватбени одежди, тя е заложила на българската фешън къща, която има бутик във Варна – относително покрай родното на Гюлджан Търговище. Роклите обаче са с кройки и цени, почтени за чужбина, и се продават главно в Холандия, Германия, Италия, Съединени американски щати, Русия и Китай, защото у нас малко дами могат да си ги разрешат. Най-евтината е 3000 лв., а модели като на Гюлджан стигат 7 бона, в случай че се шият, както са в каталога. Младата госпожа Стораро обаче бе с рокля по поръчка – модел като нейния не попада в формалната сбирка на компанията, написа „ Уикенд ”. „ За всяка смяна по моделите вършим 30% надценка ”, обясниха от стилната къща.

Това значи, че тоалетът на Гюлджан е коствал най-малко 10 хиляди, в случай че не и повече, тъй като с изключение на роклята включва още покривало, диадема, чантичка и обувки. Годежният й пръстен е с голям елмаз, обкръжен с по-малки камъчета, които също са диманти. Фики не можа да каже какъв брой карата са камъните в бижуто, което е подарил на обичаната си.

Златната рокля на кумата Галена пък е била по модел на нейната фешън марка, основан особено за нея. Това разкри мъжът й Галин, който е главен източник на средства за стилните изяви на звездата. „ Тази рокля си е наша ”, с горделивост отговаряше той на въпросите от кой дизайнер е тоалетът на жена му.

„ Обичам сватбите, само че избирам булката да не съм аз ” – по този начин певицата отговори на въпроса дали счита и тя да последва образеца на сътрудника си Фики и да подписа брак с мъжа си Галин . Той пък добави: „ Ако Галена ми предложи, бих се оженил за нея, само че до момента не го е правила ”.

Кумовете мислели да изненадат младоженците с подаръка си. Сериозно считали да им докарат автоматизирана пералня „ Перла ” от паметния модел „ 05 ”, известен в годините на късния соц, само че не съумели да намерят задоволително непокътната. После обаче се отказали от тази смешка и се спрели на класическата „ финансова инжекция ”, от която считали, че младите Стораро имат най-голяма потребност сега. Според осведомени, кумовете са се отчели с 20 000 лв. в плик. Дни преди сватбата Галена и Фики пуснаха следващ собствен дует – „ Изневериш ли ми ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР