Млада участничка си тръгна с 500 лева от Стани богат,

...
Млада участничка си тръгна с 500 лева от Стани богат,
Коментари Харесай

Жокер подхлъзна млада участничка в Стани богат

Млада участничка си потегли с 500 лв. от " Стани богат ", откакто се предовери на жокер " Обади се на другар ", който обаче я предизвести, че не е сигурен в казаното от него.

При влизането си в студиото Гергина Филипова бе показана като дистрибуторка на козметични артикули, която мечтае да стане здрава и богата старица.



След като мина без проблеми през първите пет въпроса тя стигна до питането за 1000 лв., което бе следното: " Кое трансформира кражбата в обир съгласно правната формулировка на двете закононарушения? ", а вариантите бяха " Употреба на мощ ", " Броят на жертвите ", " Стойността на кражбата " и " Часът на действието ". Тя се насочи към цената на кражбата, само че избра публиката да й помогне. Зрителите в залата дадоха над 80 % на отговор " А ", който бе правилният.

Седмият въпрос още веднъж се оказа непостижим за нейните знания и тя трябваше да употребява жокер. Питането бе " Коя е страната, в която се употребява най-вече кафе в света? " - Сърбия, Съединени американски щати, Финландия или Непал. Билалов й подсказа, че не приказваме за безспорна стойност, а за критерия " глава от популацията ". Тя избра да употребява жокер " 50:50 ". Компютърът остави Финландия и Непал в играта, тя избра скандинавската страна и това се оказа правилният отговор.



Осмият въпрос за 3000 лв. бе " В каква област, с изключение на музиката, специалист е китаристът на английската група " Куийн " - Брайън Мей? ". Възможните варианти тук бяха " Астрофизика ", " Изобразително изкуство ", " Медицина " и " Психология ". Гергина призна, че не слуша английската рок група и не знае отговора. Затова реши да употребява и последния си жокер - " Обади се на другар ".



Водещият се обади на Крум Младенов, който й сподели, че е изобразително изкуство, само че не е сигурен. Тя реши да му се довери, макар че Билалов подчертава навръх това, че приятелят й самичък е споделил, че не е доста сигурен. Филипова уточни " Изобразително изкуство ", само че правилният тук отговор бе " Астрофизика " и тя си потегли с 500 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР