Млада жена тормози село в Монтанско, местните не спят, за

...
Млада жена тормози село в Монтанско, местните не спят, за
Коментари Харесай

Млада жена побърка хора от монтанско село, не спят, за да си пазят продукцията

Млада жена тормози село в Монтанско, локалните не спят, с цел да си пазят продукцията, научи организация BulNews.
Хора от село Драганица се оплакват, че непрестанно от дворовете им изчезват кокошки, тиквички, краставици и всичко останало, което те сами създават, а закононарушенията прави младо момиче.
88-годишна жена от вършечкото село съобщи, че от дни не спи и седи с едно одеяло в градината, с цел да си пази къщата от младата крадла. Бабата е помолила собствен комшия да оставя лампа от неговата къща през нощта да свети, тъй като другояче се опасява.
От същите нападения се оплакват и други поданици на селото. Те описват, че младата жена не пропуща къща и постоянно намира какво да задигне.
Възрастните хора са подавали и не престават да пускат десетки сигнали до полицията, само че това не стопира дейностите на крадлата.
Бащата на момичето споделя, че е безпомощен да се оправи с нея. Тя има епилепсия, като няколко дни даже е лежала в психиатричната болница в Карлуково. Мъжът желае да я настани в профилирана клиника, където да се лекува обаче на никое място не я желаят.
Хората от цялото село са събрали подписка, която готвят да показват пред разнообразни институции, като се надяват някой да им обърне внимание и да се върнат към спокойния си метод на живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР