Млада жена, страдаща от силна алергия към млечни продукти, умря

...
Млада жена, страдаща от силна алергия към млечни продукти, умря
Коментари Харесай

Млада жена се сгоди за любовта на живота си, а 4 дни по-късно стана най-страшното

Млада жена, страдаща от мощна алергия към млечни артикули, умря в ЮАР четири дни откакто се сгоди, пише Daily Mirror.

В края на декември 24-годишните влюбени Крейг и Джес отпътували за Южна Африка. Седмица след началото на пътуването младият британец предложил на обичаната си да му стане брачна половинка и тя се съгласила. 

“Много от околните й живеят в Южна Африка и тя не е била там от шест години, по тази причина знаех, че това е най-хубавото място, на което мога да й предложа ”, изяснява Крейг.

 

Няколко дни двойката чествала значимото събитие, а по-късно се запътила към Йоханесбург, където живеела майката на бъдещата младоженка. Там Джес поискала да изпие един чай и си взела лъжичка, с цел да го разбърка.

Съвсем скоро обаче станало ясно, че по нея има останки от млечни артикули, които бързо провокирали остра алергична реакция. 

“Джес седеше на капака на тоалетната и в действителност се мъчеше да диша. Беше употребила EpiPen, само че този път резултатът го нямаше ”, споделя Крейг. 

Състоянието на младата жена бързо се влошило. Тя била откарана в болница с анафилактичен потрес. Лекарите положили всички старания, с цел да спасят живота й, само че за жалост в навечерието на новата година Джес умряла.

Годеникът й счита, че годините на алергични реакции са оказали кумулативен резултат върху Джес, която има нетърпимост към млечни артикули от деветмесечна възраст. Той си спомня по какъв начин тя му е разказвала, че един път, откакто е яла къри с малко мляко в него, е трябвало да бъде реанимирана.

С разрушено сърце и прахът на обичаната си Крейг се върнал във Англия. А в този момент възнамерява да образова хората по въпросите, свързани с алергиите. 

“Това е нещо, което хората не могат да управляват и то може да ги убие. Просто желая хората да ме чуят и да разбера какъв брой съществено е това ”, споделя унищоженият от тъга британец. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР