Млада жена е в болница с опасност за живота след

...
Млада жена е в болница с опасност за живота след
Коментари Харесай

26-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа в Пловдивско

Млада жена е в болница с заплаха за живота след злополука сред селата Брягово и Искра. По предварителни данни, към 10.30 ч. в петък лек автомобил „ Рено “ навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в товарен автомобил „ Ивеко “, след което и двете моторни транспортни средства излезли отвън пътното платно. В тежко положение за оказване на здравна помощ е откарана 26-годишната шофьорка на колата.
Прочетете още
Взета й е кръвна проба за химически разбор. Камионът управлявал 56-годишен мъж, няма данни за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Негов сателит е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лекуване. Причините и събитията, довели до злополуката, се проверяват в РУ-Първомай.

Мъж е потърпевш съществено при злополука в събота в Пловдив. Инцидентът е станал към 13.40 ч. – на бул. „ Пещерско шосе “ джип „ Гранд Чероки “ блъснал 68-годишен велосипедист, който подхванал ляв завой при включване в придвижването от черен път. Пострадалият е превозен в болница с заплаха за живота, взета му е кръв за химически разбор. Пробите за приложимост на алкохол и опиати на 43-годишния водач са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР